Monday, October 11, 2010

..Kebowsanan..

Ok2.. Sangat teruja melihat blog cik ezmaliza.. Dia dok sbuk suh orang upload.. hahaha.. Ye.. Nie sume EZMA pnye pasal lar.. Sowie ye,i buat tag nie.. Hehehe:P


1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
Benda eyhhh?? Ermmm..bagi sye kertas dan pen..sebab sye suke menulis dan menconteng.. :P

2. Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri.
Nta lar.. tak pasti :P
3. Di manakah tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
Ermm..sudah semestinye mesti di JOHOR,tanah airku.. haha... and tema nye malay's traditional.. hehe :P

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Ye.. Saye mengaku dan saya sayang kat dia sangat2..

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Selagi nyawa dikandung badan lar.. Nak dia yang terakhir dalam hidup ini.. :)
 
6. Novel/Buku/Majalah terakhir yang korang beli.
Alamakk... rasa nya buku anime kowt.. Dah 2 tahun lepas.. hehe:P
 
7. Apa nama penuh korang?
Nur Qurratuaini bt Mohd Shari

8. Antara mak dengan ayah, mana yang korang lebih mesra?
My daddy!! Sebab perangai abah sama macam anak dara dia nie..

9. Adakah korang basuh baju sendiri?
Jujur.. YES!! Im proud i am..

10. Bila tarikh lahir korang and kat mana korang sambut tahun lepas?
20 Mac n tak sambut pun coz time tuyh sume sbuk nk final..(kt matrik nie)

11. Beritahu tiga perkara tentang orang yang tag korang.
Act,dia cuma cakap YOU..so,its me lar kan? Haha.. Nama dia ezma n dia kata dia gigi besi.. (memang betul pun :P)
 
12. LIMA orang blogger yang korang nak tag!
Sowie.. bwu ade 3 blogger and yang sowang tuyh dah wat.. so tinggal lagi dua..
^FiZa^

6 comments:

f@iZ said...
This comment has been removed by the author.
hamzah ian said...

wah.. men tag tag..

Nur Qurratuaini Mosha said...

hamzah: hehehe :P besh kowt men tag2 nie.. ^_^

~eZmALiZa~ said...

haha..thanks buat my tag.. :) may u have a very nice day.. :)

Nur Qurratuaini Mosha said...

ezma: u r most welcome dear ;)

FizAh said...

name saya pun ada...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...