Wednesday, June 1, 2011

..Menyayangi GAY ku..



GAY..? 




Aha.. Bertemu kembali.. Sowie sesangat ye.. Busy sedikit lately nie.. Kan sye tengah praktikal.. Kawan2 laen pun tengah praktikal jugak.. Tapi,diaorang lagi busy dari sye sebab sye banyak menghabiskan masa sye dengan online, blogging, skyping, yming and ntah hape2 lagi yang boleyh sye salur kan masa yang terluang nie.. Hahaha.. Ayat pelik sangat kan..? After few weeks cuti nie.. Tahap kerinduan sye yang tak terkira nie makin meluap2 sampai rase macam dah agak parah dah nie.. Hahaha.. And owang yang sye dok windu2 nie adalah LES sye merangkap Adek NYAH AFIFEE.. Iaitu Nur Hafasha Husin.. Hahaha.. Kitaorang nie, jangan ditanya berapa tinggi tahap kegila2an kami nie.. Kadang2 tuyh sampai tak terkawal..and tu sebab aku sayang kat dia.. Mesti dia bangga giler la sebab aku menulis pasal dia.. Tapi,memang aku sayang kan dia.. Aku tak sanggup tengok dia bersedih.. Tak sanggup tengok dia dipermain kan oleh sesape pun.. Ha.. Owang nye pun boleyh tahan chantek jugak.. (kalau dibandingkan dengan sye laa) Hahaha.. And paling penting.. SINGLE lagik tuyh.. Mau kenal ke? Roger2 la sye.. Hehehehe..Have a look of her and our picture.. ^_^







NUR HAFASHA HUSIN



Pose ketika lepak2 kat ladang tebu



Ayu tak kami berdua?



Adek Nyah@mybelovedGAY, Kakak Ipar@Kekaseh hati and Abg Nyah@bfKekaseh Hati




p/s : Babe, aku harap friendship kita kekal sampai akhir hayat.. Betray you..? NEVER! Tetibe rase windu jugak pada Atiqah and Aizat.. =(

6 comments:

~eZmALiZa~ said...

eh..why double posting?

Nur Qurratuaini Mosha said...

alaaa...tak perasan laa.. thnz babe ;)

alia zarfullah said...

Friendship were never end :))

Nur Qurratuaini Mosha said...

#alia zarfullah
yupe..dats true ;)

anna nabila said...

hahaha! kontobersi-nyer tajuk... semat la gambar Q & fasha yg diedit tu ;p

Nur Qurratuaini Mosha said...

haha..sje je tuhh..menghangat kn lgik entry nie.. hehe :P thnz2!! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...