Monday, January 3, 2011

..Selamat Tahun Baru..

Holla!! Assalammualaikum... =) Selamat tahun baru ye kawan2.. Maaf lar wish lambat.. Tak sempat nak ngadap lappy nie sebab busy jer minggu2 yang sudah nie.. Mana tak nyer, saya dan geng boria pergi makan angin kat Bukit Merah Lake Town Resort.. Besh sgt2.. Rase cam nak pergi lagik jer tau! Kenangan jalan2 ngn membe2 tuyh xkan sye lupakan sebab sye nie memang susah nak dapt kua bercuti ngn kawan2.. Kat Bukit Merah, kitaorg dibawa berjalan2 ke sebuah pulau yang menjadi tempat tinggal Mike.. Mike nie sbnar nyer orang utan.. Hehehe.. Then kitaorg pergi tgk haiwan2 lain yang comeyh sgt2.. Nie ade lar beberapa picture untuk tatapan semua..



Dalam bot nak alek jeti..



 GURLS ONLY!! ^^



Posing2..

Sesudah tiba di Perlis.. ( Tak habis cite ag nie.. :P) Sye kua ngn Incik A ke Alor Setar.. Naek motor je tau.. Lenguh gak badan pas sampai Alor Setar.. Hehehe.. Then kami jalan2.. Shopping2.. ( Incik A dh dapat pt lar katekan..) Hehehehe.. Then kitaorg g tgk wayang.. Makan2.. Byk gak barang yang dok beli... Hehehe.. And kami celebrate New Year kat cne.. (Ade lar beberapa das bunga api yang kelihatan.. Huhuhu ) Tapi,part yang besh ialah.. Waktu detik jam 1200 am tuyh.. Kami genap 4 bulan kapel.. So, my dear.. Thanz for everything yah! hihi ^^ Ade lagik pic tok korang tatap2.. (Maaf.. Sye memang suka bergambar..=P )




Thnz to cik ezma coz sudi ajar cara wat tudung gaya nie =)



 Lalalala~~



Cite nie klakar tau! Hehehehe =P



 Rambut terbaru Incik A.. 



Tahun baru, Rambut baru.. Hihi ^^



p/s : Tahun baru 2011 diselitkan dengan beberapa azam baru.. Hope dengan azam baru nie, kita akan lebih bersemangat untuk hadapi hari-hari sukar yang mendatang.. Gud luck pada semua yang bakal menduduki semester baru yang na indah ini.. Lalalaa~~

3 comments:

aleen aiden said...

haish,asal sume sorang g holiday nih.jeles2!hu3

Nur Qurratuaini Mosha said...

#aleen aiden#
laaa...kebetulan je tuyh.. kamu x g mne2 kew?

~eZmALiZa~ said...

hoho..ur most welcome :) but now, i dah xpakai dah style tu..hehe :D new style today :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...